Căutare avansată

Certificat cadou “Ju-Bijoux” bijuteriile de autor

Produsul nu a fost adăugat în catalogul nostru vineri, 10 decembrie 2010
350,00 lei
  • Versiunea pentru imprimare
  • A da întrebare despre produs
  • E nevoie de activare: nu
  • Termenul de valabilitate a certificatului: 6 luni
 primul   precedent   următorul   ultimul 
Produse în categoria dată: 36
Descriere produsului


Descriere:

      Oferind in dar o bijuterie semnata “Ju-Bijoux” ii vei face un cadou-unicat, cu suflet…, din suflet, pentru ca orice femeie este unica, irepetabila si distincta.
     Bijuteriile de autor, Ju-Bijoux, sunt creatii unicat, confectionate cu grija si 100% manual, astfel adauga unicitate si exclusivitate femeiei ce le poarta. "Ju-Bijoux" se adresează acelor femei care caută să experimenteze cu facturi, forme şi emoţii, pentru a fi unice şi irezistibile. Linia de bijuterii “Ju” consta din margele, coliere, cercei, clipse, inele, bratari, brose, iar linia de accesorii contine centuri, brelocuri, bentite, agrafe, elastice pentru păr si diverse decorațiuni pentru nuntă. Pe toate le gasiti atit în varianta “casual”, cat si in cea “eleganta”(bijuterii pentru mirese, bijuterii pentru ocazii speciale).
     Bijuterile “Ju-Bijoux” pot fi achizitionate in valorea certificatului-cadou de 350 lei si 500 lei, iar detinatoarea certificatului-cadou poate alege in magazinul “Ju-Bijoux” orice bijuterie in valoarea nominala a certificatului (set colier si cercei, set cercei si bratara, set brosa si cercei, colier). Designerii Ju-Bijoux pot confectiona si bijuterii la comanda individuala, la solicitarea detinatoarei certificatului cadou.

Condițiile:
  • - Certificatul cadou poate fi utilizat doar in cadrul internet-magazinului Ju-Bijoux;
  • - Certificatul cadou nu poate fi întors sau schimbat pe mijloace bănești;
  • - Certificat cadou care este deteriorat nu se acceptă de reprezentanții Ju-Bijoux;
  • - Bijuteriile create la comanda individuala: confectionare in decurs de 2-3 zile lucratoare;
  • - Bijuteriile alese in valoarea mai mica decit suma certificatului cadou: e posibila completarea cu un produs aditional la un pret redus;
  • - Bijuteriile alese, in valoarea mai mare decit suma certificatului cadou: e posibila achitarea diferentei de pret intre bijuterie si certificat-cadou.

Cum puteţi primi certificatul:

Tot ce trebuie de făcut – se comanda acest certificat, care vă fi livrat de curier în timp de 48 de ore. Certificat cadou livrează în ambalaj festiv cu instrucția detaliată de folosire a acestuia.

Imagini
Păreri:
Părerea Dvs poate fi prima.
Scrie părerea
Дизайн - Templatica.ru
www.megastock.ru Каталог Site.md