Căutare avansată

Informaţia despre magazin


Asortimentul bogat de certificate cadouri neobişnuite din magazinului nostru vă dau posibilitatea să nu vă neliniştiţi în ajun de jubilee, zile de naştere, sau alte sărbători. Pe site-ul «Darilka.md» veţi putea găsi o informaţie deplină despre toate certificatele cadouri. În caz de necesitate noi vom putea să hotărîm ce şi cui să dăruim, să ne împărtăşim cu gîndurile noastre creative.

Deseori nu ne ajunge timp să găsim anume acel lucru care îi va aduce bucurii viitorului proprietar . Ştiind multe despre persoanele noastre dragi de exemplu: interesul pentru senzaţiile riscante, sau pentru o odihnă liniştită, sau un vis la o călătorie, sau dorinţa de a învăţa a conduce automobilul, dorinţa de a petrece zilele de odihna în sînul naturii sau un concert a interpretului preferat dar noi nu ştim cum să utilizăm aceste cunoştinţe la alegerea cadoului.

Certificat cadou ne dă această posibilitate. D-ră numai indicaţi direcţia, iar proprietarul fericit al certificatului singur îşi va alege ce îi place. Aşa cadouri vor fi primite cu mare mulţumire - doar acum nu veţi greşi cu mărimea şi culoarea! Certifificat cadou procurat în internet-magazinul de cadouri «Darilka.md» vă elibirează de la necesitatea să vă chinuiţi cu gîndul, ce să dăruiţi prietenei capriciose, sau unei personae puţin cunoscute, cum să-i conveniţi soacrei, sau fratelui, care “are totul”. Internet-magazinul de cadouri «Darilka.md» va vă elibera de la întrebarea, ce să dăruiţi, de la vizitele obositoare prin magazine în ajun de sărbătoare. Vă rămîne numai ceea ce este mai plăcut să alegeţi certificatul cadou şi să-i bucuraţi pe apropiaţii voştri.

În afara posibilitaţii de a alege un certificat cadou la ceva static, puteţi cumpăra drept cadou un certificat la impresie! Exemplu: Certificat pentru o săritură cu paraşută, o sesiune foto, paintball, sau o zi întreagă de impresii drept cadou!

Vînzarea certificatelor cadou nu este totul ce vă oferă internet-magazinul de cadouri «Darilka.md» Noi luăm asupra noastră toate grijile de livrare cadourilor prin Chişinău, Ialoveni, Hînceşti, Comrat, asemenea a cărţilor poştale şi florilor la pragul oricărui apartament sau oficiu.
Înapoi
Дизайн - Templatica.ru
www.megastock.ru Каталог Site.md